Sausio 31 d. 16 val. susipažinsime su Janu Szyttleriu, nepelnytai pamirštu kuchmistru, virtuvės šefu, XIX a. virtuvės Lietuvoje ir Lenkijoje kūrėju bei populiarintoju. Knygą „Kuchmistras Janas Szyttleris ir vilnietiška XIX a. virtuvė“ išleido leidykla AUKSO ŽUVYS. Pasikalbėsime koks J. Szyttlerio indėlis ne tik į Vilniaus, bet ir visos Lietuvos gastronomijos istoriją.
Renginyje dalyvaus Rimvydas Laužikas – gastronomijos paveldo tyrinėtojas, VU Komunikacijos fakulteto profesorius, daugybės straipsnių, kelių monografijų, istorijos vadovėlių ir knygų autorius, Anželika Laužikienė – istorikė, pedagogė, gidė, istorijos vadovėlių, knygų apie gastronomiją, regioninę virtuvę autorė ir bendraautorė, Juozapas Blažiūnas – gurmanas, VU Komunikacijos fakulteto docentas, Agentūros direktorius. REGISTRACIJA, deja, jau uždaryta.
Renginyje dalyvaus Rimvydas Laužikas – gastronomijos paveldo tyrinėtojas, VU Komunikacijos fakulteto profesorius, daugybės straipsnių, kelių monografijų, istorijos vadovėlių ir knygų autorius, Anželika Laužikienė – istorikė, pedagogė, gidė, istorijos vadovėlių, knygų apie gastronomiją, regioninę virtuvę autorė ir bendraautorė, Juozapas Blažiūnas – gurmanas, VU Komunikacijos fakulteto docentas, Agentūros direktorius. REGISTRACIJA, deja, jau uždaryta.
Renginio metu leidinį bus galima įsigyti leidyklos kainomis.